Prosim CHCI SE ZEPTAT NA HESLO V BIOSU !!!

HackForum

Prosim CHCI SE ZEPTAT NA HESLO V BIOSU !!!#
rodice mi dali na komp heslo v biosu abych na tom furt nebyl a nasel sem si tady diky vam ten clanek jak se pres to heslo dostat nemuzu se hrabat v kompu protoze by to tatka zjistil atd.... a tak ja kste tam meli ty univerzalni hesla tak jeden z nich bude urcite fungovat a kdyz bude fungovat tak me to to heslo znici nebo bude fungovat to puvodni co tam mame a taky to univerzalni heslo pls pomozte protoze sem uplne omezovan ale mam kdyztak pul toho hesla jestli mi to nako pomuze kdyztak me pls napiste na icemander.ice@centrum.cz nebo na icq 237-520-925 mockrat vam dekuju a teda reknu vam ze sestra toho pekne zneuziva a nadava mi kdyz ji to oplatim tak me to heslo neda pls pomozte mi nebo se z toho zblaznim diky za kazdej dotaZ !!!!
(odpovědět)
Pindaa15.2.2006 20:15
re: Prosim CHCI SE ZEPTAT NA HESLO V BIOSU !!!#
Pouzi univerzalne heslo,alebo resetni bios a zahesluj si to ty a tatka si ani neprdne(Pokial nema minimalne znalisti :!).A pobav sa na tom ako sa bude snazit tam dostat....
(odpovědět)
Jeyjey15.2.2006 20:29
re: Prosim CHCI SE ZEPTAT NA HESLO V BIOSU !!!#
No nevim, nejsou univerzalni hesla pouzitelna jen pro BIOS a ne pro SYSTEM? Nikdy jsem to nezkousel, ale nespolehal bych se na to. Kazdopadne bude fungovat i to puvodni heslo, kdyz znas cast, tak uz se to da vetsinou uhodnout.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP15.2.2006 21:10
re: Prosim CHCI SE ZEPTAT NA HESLO V BIOSU !!!#
zkus to z nich dostat sociotechnicky
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873315.2.2006 22:02
re: Prosim CHCI SE ZEPTAT NA HESLO V BIOSU !!!#
Staci zhruba 3 minuty na to, abys do kompu ktery bude v tu chvili bezet zasunul disketu a zjistil heslo, lze to provest i rychleji, za minutu nebo 2.

Kdysi jsem mel podobny problem, stesti je ze ja tomu uz kdysi rozumel, takze jsem si naprogramoval sporic obrazovky a rekl tatovy at ho vyzkousi, ze nevim jestli funguje na rychlych PC, rekl jsem ze funguje jen z diskety, jinak by se musel instalovat.

No tak tak fotr hodil disketu, spustil to a na disketu se mi ulozilo do sifrovaneho txt souboru heslo do biosu, ktere jsem tam zapsal pomoci CMOSPWD (autor CMOSPWD je Christopher Grenier) stacilo spustit cmodpwd takto : a|cmospwd>a:\vystup.txt to acko mi odkleplo klavesu, na kterou program cekal a ten vystup txt zapsal vse do soubrou, pote mi to sporic zahesloval, aby si fotr nevsiml ze v souboru ktery tam pribyl jsou hesla do jeho biosu.

No ale selhalo to a ja to musel delat znovu, protoze program jsem delal tak, aby nefungoval pokud je disketa chranena proti zapisu, jenze jak jsem to na svym kompu testoval, tak jsem tu disketu nechal proti zapisu takze to proste neslo.

No tohle by byla dlouha historka, ale az pujde tvuj tatinek na WC tak mej u sebe disketu s podobnym programem, hod ji tam a nez vykona potrebu tak budes mit heslo.

Emkei: Univerzalni heslo funguje jak pro SYSTEM tak pro USER... tzn. funguje vzdy a je napevno nastaveno v EEPROM, dokud se neflashne bios tak tam to heslo bude, tusim ze u verze AWARD 4.51 funguje vzdy ALFAROME (malymi pismeny) nebo 589589, u AMI biosu se mi osvedcil CMOSPWD ktery dokaze vygenerovat univerzalni heslo vzdy, kdyz ho deska podporuje.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website16.2.2006 3:58
re: Prosim CHCI SE ZEPTAT NA HESLO V BIOSU !!!#
mockrat ti dekuju ale to s tou disketou vubec nevim jak to mam udelat ale asi dam to s tim univerzalnim heslem mockrat ti ale dekuju za tvuj prispevek diky moc
(odpovědět)
Pinda ?17.2.2006 15:23
re: Prosim CHCI SE ZEPTAT NA HESLO V BIOSU !!!#
Dekuju vsem co me pomohli sem vam moc vdecny ja sem zkousel dneska ty univerzalni hesla ale jenom 4 a ani jedno z nich nefakalo ale nevyzkousel sem vsehny ale dekuju vam vsem co neco napsali sme vam moc vdecny protoze ja ybch se z toho asi normalne udelal jeste jednou diky
(odpovědět)
Pindaa17.2.2006 15:25

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode