Dalsi Hulanuv historicky kec

HackForum

Dalsi Hulanuv historicky kec#
Windows 7 jsou už třetí generací plně 64bitových desktopových operačních systémů od Microsoftu (po Windows XP x64 a Vista x64). Zamiloval jsem si je a nejsem sám. Windows 7 mají lidé zjevně masově rádi, Microsoft musí mít opravdu radost. Podobně jako u Vista x64 je zde dokonalá stabilita a bezpečnost systému (kernel Windows 7 je shodný s Windows 2008 Server R2), celý systém je svižnější, funguje i na low-endových strojích, podporována jsou veškerá myslitelná zařízení, a upgrade je zcela bezbolestný.

Osobně si myslím, že Windows 7 budou podobný hit jako Windows XP od Service Pack 2, jenže zde na ten Service Pack není potřeba čekat - Windows 7 jsou výborná už dnes, ve své RTM revizi. Proč? Z určitého pohledu je můžeme chápat jako dokonale vyladěná Windows Vista, a ta už jsou na trhu nějaký ten pátek... Konkurence může jen smutně koukat, zaostává několik let.
Citovano z zive.cz

Takze jendak me udivil fakt ze Windows 7 maji podle Hulana stabilitu jako 64 vista s cimž jaksi nemohu souhlasit podle me maji sedmicky vyssi stabilitu. P
ak taky fakt ze podle Hulana jsou dobra Windows 7 uz ve verzi RTM. Ona snad bude i jina??
A konkurence muze jen smutne koukat?? Jaka konkurence. Ostatni systemy s Windows nekonkuruji jen jsou vedle nich a je jen na uzivateli zda pocka 10 minut na legalnim torrentu nebo nellegalnim.

Co si o tom mylsite vy?


(odpovědět)
jadus. | 88.103.38.*7.9.2009 17:31
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
za Visty jsem rad, donutily me konecne prejit vyhradne k Linuxu...

mene stabilnejsi system nez Vista jsem nikdy nepouzival. Hulana musis brat s nadhledem, sam to nemysli vazne, rad lidi provokuje. Vista byl jednoznacne propadak, na tom se odbornici jasne shodli a Hulan na tom nic nezmeni. tezi pouze z provokativnich narazek, o kterych se pak mluvi, stejne jako tady...
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP7.9.2009 20:39
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Myslim ze nema cenu zase flejmovat o hulanovi a windowsech .. kazdy at si pouziva co chce a nesnazi se delat osvetu mezi ostatnimi..
(odpovědět)
Bystroushaak_ | 85.70.61.*8.9.2009 3:41
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Neprijde mi, ze by Visty byly takovy propadak.
Na druhou stranu Win7 jsou jednoznacne lepsi, jak ve verzi RC tak v hotove verzi (ne ze bych poznal rozdil).


----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t8.9.2009 3:57
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
naprosto souhlasim, ac jsem primarne uzivatel linuxu, tak musim uznat ze windows 7 se velmi povedly.
(odpovědět)
withoutnick | 94.113.11.*8.9.2009 16:15
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Nesouhlasim. Visty jsou pomaly bastl (pokud to nekdo nevidi a je zarputily Windowsak, at na svem zeleze zkusi Windows XP nebo jeste lepe Windows 7 ..). Win 7 byly super v bete, co m$ legalne nabizel ke stazeni (uz jsem se v tech buildech ztratil.. nevim, jaky to byl build) - ted je tam sice par featur navic a nejakej ten patch, ale jsou zase (mnohem) pomalejsi - je to znat predevsim na HW 3 roky a vice starem (na kterem starsi build jel temer stejne rychle, jako XP a RC ted jede celkem snekove..).

Kazdopadne musim rici, ze se Win 7 opravdu povedly (to ale nemohu rici o Vistach, to je pro mne bastl a bastl to zustane).

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail8.9.2009 17:59
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Kup si poradne zelezo a neremcej
(odpovědět)
withoutnick | 94.113.11.*9.9.2009 19:14
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Nebo nepouzivej podradny OS a nebudes mit proc remcat.
(odpovědět)
Whohoo | 94.102.0.*9.9.2009 23:36
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Jasne.. na obyc. prace, co normalne staci 600MHz, budu kupovat 2jadro, jen kvuli nenazranemu OS.. Podej si ruku s Huhlanem.

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail10.9.2009 13:32
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Si nedokazu predstavit, ze bych na necem takovem existoval.
Ted mam jednojadro na 2.2Ghz, 1GB RAM (notebook) a obcas z toho ztracim nervy. V planu kupovat tak do mesice novej, podstatne vykonejsi (nic slabsiho nez Core 2 Duo a 4GB RAM proste neberu).

Pokud pouzivam nejaky IDE na programovani (NetBeans), na pozadi mi bezi MySQL, par instanci Firefoxu kde prochazim dokumentaci ruznejch API a diskuzni fora kde se resi stejny problemy, jaky mam zrovna ja, Photoshop na obcasnou upravu neceho z grafiky, Miranda protoze s kolegou se bavime prez ni, bezici aplikacni server, na kterej se hotova prace deployuje (GlassFish, Tomcat, to je fuk), tak chci videt, jak na tom budes existovat s 600Mhz. To pustis deploy a muzes si jit udelat kafe :-D

Nehlede na to, ze jen tohle vsechno rozjet tak, aby to fungovalo a spolupracovalo, na necem jinym nez Windows, je tezkej problem (nejen pro mne).

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t10.9.2009 15:10
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Prvne, ja nerikam, ze Windows celkove jsou shit. Na hodne starych kompech (~100MHz) mi treba Windows 95 bezi mnohem lepe a svizneji, nez Linux (treba ho neumim nakonfit.. ale je to tak). Zrovna tak Windows XP je super.. A Win 7 v bete take super, v RTM (ted z nej pisu) uz je to krapet horsi :/

Ale ted k tomu HW - jeste holt nejsem na takove urovni, jako ty. Mi zatim staci ssh klient (putty), textak (PSPad), ICQ klient (Miranda), Opera a hudebni prehravac (iTunes). A pro to mi bohate 1GB RAM & 1,5GHz CPU, podtaktovane na 600MHz, staci..

Jediny prog. jazyk (skriptovaci jazyk), u ktereho si troufam tvrdit, ze ho celkem ovladam, je php. C++ se zatim ucim, takze vetsi projekty nehrozi.. Kompilaci tedy v pohode zvladam na localhostu, pripadne mam pristup na nekolik, celkem vykonnejsich, serveru. IDE tedy zatim tez nepotrebuji (resp. staci mi PSPad). A photoshop na obcasne amaterske upravy spustim ok. AutoCAD mi tez celkem jede - kdyz potrebuji rychle neco upravit a 3D grafiku na notesu nedelam a hry nehraju :)

Mozna, az budu v programovani na takove urovni, jako ty, tak mi to stacit nebude :) Ale myslim, ze vetsine, co nehrajou hry, staci tech 600MHz bohate..
(odpovědět)
Ann | 62.209.202.*11.9.2009 14:09
re: Dalsi Hulanuv historicky kec#
Ježiši sám mám teď Visty 64bit a je to hrůza běda děs.Nic horšího jsem nepotkal,nebýt her,tak jsem primárně na ubuntu(bo jiných) .Ale je fakt,že podle kamarádů se 7.opravdu povedly..no nevím ale ten článek :D asi nikdy Windows nepoužíval.
(odpovědět)
Daidalos | E-mail | ICQ 426-909-5858.9.2009 21:54

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode