mazání v registru

HackForum

mazání v registru#
Zdrawim,poradí mi někdo pls,jak je to s mazáním registrů?Chtěl bych používat Adobe premiere,ale po spuštění mi to píše jen licensing for this product has expired a potřeboval bych to tedy zkusit třeba s jiným klíčem,bohužel po odinstalování a opětovném nainstalování to dělá pořád.Mám tedy registry nejprve vymazat ze složky Adobe premiere a pak odinstalovat nebo odinstalovat a pak se tam někde pokusit najít registry,které tam mohly zůstat?Dík za odpověď.
(odpovědět)
S13 | 85.70.187.*25.6.2009 16:57
re: mazání v registru#
možná bych začal tím , zkusit posunout systémový čas o pár dní zpět, ale myslím že adobe by se takové chyby nedopustili , no a pak budete muset poprosit někoho schopnějšího než jsem já, poněvadž netuším kde kam kdy a jaké záznamy ten adobe zapisuje... ale jinak přeji hodně zdaru v řešení problému :)

----------
Linux is like teepee, no windows, no gates, Apache inside
(odpovědět)
imrija27.6.2009 19:36
re: mazání v registru#
a pokud mě rozum neklame tak adobe premiere je program na úpravu a editaci videa ... co zkusit nějaký freeware program ??

ale jinak vám do toho nechci kecat .)

----------
Linux is like teepee, no windows, no gates, Apache inside
(odpovědět)
imrija27.6.2009 19:38
re: mazání v registru#
Většina freewarových programů co znám už nestačí mým vysokým požadavkům a také bych rád AP proto,že pracuju s Adobe After Effects,takže naučit se s AP bude o to jednodušší,učit se zvlášť v nějakém Sony Vegas se mi příliš nechce...
(odpovědět)
S13 | 85.70.187.*5.7.2009 17:54

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode