Je tohle možné?

HackForum

Je tohle možné?#
Omlouvám se, že takhle píšu ale opravdu už jsem zlehka konsternován. U TS Bohemia jsem si objednal laptop IBM TP SL500. Po asi týdnu čekání mi pán volal, že laptop není k dispozici, i když jsem si jej před týdnem objednal a k dispozici by býti měl. No a že by pro mě měl jinou variantu, avšak o 4000 dražší. S díky jsem odmítnul a můj dobrý názor na tuto společnost byl tentam. Později si objednávám v jiném e-shopu IBM TP R61, po dvou dnech pán volá, že není k dispozici. Už se nad tím jen usmívám, opravdu my asi není ThinkPad souzen :-D Rád bych věděl názor ostatních uživatelů na tuto věc.
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*8.9.2008 17:26
re: Je tohle možné?#
Mno byl čtvrtek a já si objednal toshibu A300-1EG a další den mi chlápek volal a moc se omlouval že ntbk bude k dispozici až v pondělí jestli mi to nevadí a jestli má objednávku doopravdy potvrdit :-D Dneska je to pondělí kdy by měl být k dispozici ale nemam čas se tam stavit takže ho stejně budu mít až zítra ale zhruba takhle bych si představoval že by to mělo být ;-)

----------
Punk will never be dead to me. It's my life. I can never just drop this lifestyle. It embodies me.
(odpovědět)
|>011'/ | E-mail8.9.2008 17:59
re: Je tohle možné?#
_D@N: Pokud si zbozi objednas, neznamena to, ze ho maji na sklade.
Pokud objednavas, muses se TY divat, co je u zbozi napsane. Pokud je tam jasne ukazane, ze ho nemaji, tak se nesmis divit. Pokud mas objednavku odeslanou a potvrzenou od Bohemky, tak velice rychle zbozi davaji k objednavce. Diky tomu lidi, kteri to objednavaji az po tobe maji smulu, prestoze ve skladu jeste ten notas je, je uz proste pridelenej tobe.
Jinak pokud si vyberes zbozi, ktery je dlouhodobe v CR nesehnatelny, tak ani Bohemka nedela zazraky (nevim jestli to je tenhle pripad, ale uz jsem to taky zazil).


----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t8.9.2008 19:50
re: Je tohle možné?#
_D@N: To jsi ještě nic nezažil... já silně doporučuji nic nekupovat na PalmPC.cz..
19. 2. 2008 jsem si u nich objednal baterku do PDA za 900 Kč. Další den mi přišel e-mail s tím, že nemají baterii na skladě a jestli si počkám na začátek března. Odpověděl jsem tedy že ano. Nic se ovšem nedělo a až 3. dubna mi přišel mejl s tím, že jim zrovna přišla baterie na sklad a jestli ji chci zaslat. Zrovna jsem neměl peníze, tak jsem je požádal, zda ji nemohou zaslat 14. dubna. Odpověděli že ano. Tak jsem tedy opět čekal. A teď pozor - největší perla - dne 13. ČERVNA (!!!) mi přišel mejl, ve kterém stálo doslova (ctrl+c/ctrl+v): "trva vas zaje prosim ?"... 4 měsíce jsem se z nich snažil dostat přiblblou baterku za 900Kč!
Bohužel jsem si ji nemohl koupit jinde, protože tu konkrétní, kterou jsem chtěl já, prodává pouze PalmPC. Takže jsem pořád v koutku duše doufal, ovšem marně. S firmou, která neumí zaslat hloupou baterku do PDA, ozývá se se zpožděním řádově v měsících a ještě se spoustou chyb v jednoduché čtyřslovné větě, nechci mít nic společného a rozhodně u ní nehodlám nakupovat. Kdo ví jak by to dopadlo, kdyby byla baterie poškozená a já bych několik měsíců řešil reklamaci...

Toť má nejhorší zkušenost s nákupem přes internet.
(odpovědět)
Zax | E-mail | Website | ICQ 2410459348.9.2008 21:53
re: Je tohle možné?#
To jste ale o nic neprisli, vemte si, ze byste dali do AUTORIZOVANEHO servisu Nokia svuj mobil s tim, ze nechyta signal a vratili vam ho ve stavu, kdy nejde zapnout a jeste chteji dat 200Kc za nezdarenou nepredpokladanou opravu.

Zda se vam to nemozne? Me se to konkretne stalo, u firmy mobilpohotovost.cz, kterou timto hluboce nedoporucuji..

BTW predemnou tam byla pani, co si nechavala delat zalohu (za penize) kontaktu. Prisla tam s tim, ze zaloha neni uplna. Oni tvrdili, ze zalohu kontaktu vubec nedelali a ze ji neznaj - celkem slusna se "najezila" a vyjekla na ne, vzdyt jste se mnou o tom mluvil, jeste vam to trvalo takovou dobu ;)

.. takze autorizovany servis umi menit kryty a zalohovat kontakty a jeste k tomu blbe? eh.. (proc maji tedy na strankach cenik low-hw oprav? Napajeni cipu apod..)

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail8.9.2008 22:59
re: Je tohle možné?#
osobne mam vynikajici zkusenosti se serverem lucky-notebook.cz, kde jsem si chtel objednat vyhlidnute Lenovo. v sobotu jsem napsal mail, zda je k dispozoci a kdy by bylo mozne je dodat. jeste ten den, prestoze byl vikend, se mi dostalo odpovedi, ze tento model se jiz doprodava a byl mi nabidnut vykonnostne lepsi kus, a to za stejnou cenu.
pro sestru jsem shanel jeste vyhlidnute MSI, s kterym byl prave problem, ze prodejci jej na svych strankach nabizeli, prestoze dosud v CR fyzicky zadny kus nebyl. nakonec jsem se domluvil s lucky-notebook na jine variante (umax), ktery byl vykonnostne lepsi a cenove priznivejsi (obcas se opravdu vyplati projit i jine nez jen oblibene znacky). notebooky prisly do 3 dnu (umax se zpozdil o den, o cemz jsem byl okamzite telefonicky informovan a volajici se omlouval). rozhodne mohu vrele doporucit, vynikajici pristup.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP8.9.2008 23:19
re: Je tohle možné?#
JJ přesně... Lucky notebooky sou super. Tedka jsem tam kupoval ¨toshibu a na maily mi bylo odpovídáno v řádu minut až hodin... Je to vicemene mala rodinna firma a to je na tom super...
(odpovědět)
Polly_unlogged | 77.78.86.41/172.27.60.*11.9.2008 11:55
re: Je tohle možné?#
notebook uz jen a jen z eBaye - zatim stale vyhodnejsi ceny, nez u nas. Reklamace vetsinou neni treba (muj 6 lety starik je bez jedine reklamace) pokud si clovek vybere nejakou normalni znacku a ne smejdy typu Acer ;)

Dell, IBM, FSC jsou imho v poho.

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail9.9.2008 17:06
re: Je tohle možné?#
Já už jsem s tím ale smířený, objednal jsem si to u Mironetu a doufám, že vše bude O.K., zatím dodávali bez problémů. Jinak já taky slyšel perličku od kamaráda, nevím sice, co je na tom pravdy, ale prý si zakoupil laptop HP, nějaký hodně nabušený, i přes to, že mu to nedoporučovali. Do tří měsíců něco odešlo, ale už si nevzpomínám, co to přesně bylo. Notebook se mu z autorizovaného servisu vrátil po měsíci, neopravený a se škrábancem na šasi. Když tam s tím šel zpět, řekli mu, že je to fyzické poškození, které si udělal sám a tudíž se na něj nevztahuje reklamace :-D
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*9.9.2008 21:48
re: Je tohle možné?#
lol.. tak to je bomba.. ale pokud vim, tak vzdy podepisujes prevzeni onoho notesu, ze zaruky - neni tedy problem si ho zkontrolovat co a jak a pripadne jim ho tam rovnou nechat, nic nepodepisovat a zadat odevzdani opraveneho, neposkozeneho ntb - ale pravda, skrabanec po jejich (ne)zasahu jim uz ale nedokazes - vzdyt uz tam byl, kdyz jsi jim to daval :)

.. v tehle situaci, bych jim tam ten notes asi rozmlatil o hlavu a rovnou sel za katr, za ublizeni na zdravi :D (samozrejme recese, v realu bych to neudelal, ale klidny bych take nebyl)

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail9.9.2008 22:08
re: Je tohle možné?#
_D@N: Nvm sice, jak mironet rozesila, kazdopadne osobni prevzeti probehlo bez problemu :-P ... navic je tam studentska sleva 8-) (u ntb pocitejte v radu 100)

Btw je sice fakt, ze v zahranici se daj sehnat ntb lacineji, ale je to sazka do loterie, zvlast kvuli reklamacim... nikdy clovek nemuze vedet, jestli treba nebude mit display vadny body atd.
(odpovědět)
Petrof_ | 213.192.3.*10.9.2008 0:21
re: Je tohle možné?#
Toshiba ma nezinárodní záruku :-)
(odpovědět)
Polly_unlogged | 77.78.86.41/172.27.60.*11.9.2008 12:00
re: Je tohle možné?#
souhlasim, mironet doporucuju, jsem jeho dlouholetym zakaznikem a ty sluzby jsou perfektni, navic tam mas prednostni reklamace a opravy do nekolika dnu, je to fakt solidni firma
(odpovědět)
cURLy bOi | 88.83.234.*10.9.2008 8:31

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode