vindous :D

HackForum

vindous :D | Lame#
Teda nedávno (asi včera) mi jen tak z ničeho nic pomaloučku spadlo připojení..já sem měl staženej SP3 tak jsem si ho nainstaloval (dneska), pochopitelně to chtělo reaktivaci. Jenže. Podíval jsem se do NW Connections a tam jsem neviděl ani jedno ze síťových rozhraní (jadno bylo normální, druhý patřilo VirtualBoxu). proč? ovladače (k síťovce), který byly na CD k mímu motherboardu, nefungovaly (jak jsem zjistil už před necelým rokem), takže jsem neměl možnost si ty ovladače stáhnout. No a když jsem je nainstaloval (ty ovladače, který jsem měl pro jistotu na flashce :)) tak vidím v NetWork Connections Local Area Connection 2 !! proč 2? předtím jsem měl 1 a rozhraní VirtualBoxu tam taky neni..mohl by mi to někdo vysvětlit?
(odpovědět)
NyQ | E-mail | Website29.8.2008 9:03
re: vindous :D#
Nazev topicu uz jsi nemohl zvolit hur. Jasnej pokus o flejm. Nesvadej na system vlastni chyby.
"z ničeho nic pomaloučku spadlo připojení" -> Jak by rekl, Newton: Corpus omne perseverare in statu suo quiescendi vel movendi uniformiter in directum, nisi quatenus illud a viribus impressis cogitur statum suum mutare.
Aneb nic se nedeje bez priciny. V tomto pripade bych nehledal chybu na strane OS. Postupny spomalovani pripojeni svedci o nejake "zabe na prameni". Resit nefungujici net instalaci noveho SP je docela zcestne. Pokud to fungovalo driv, musi se to dat rozchodit znovu i bez SP3.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t30.8.2008 12:54
re: vindous :D#
no, já jsem připojenej pomocí wifiny..počasí? asi, ale mě by zajímalo, proč jsem v network connections nenasel to, co tam bylo predtim. Já jsem se to nepokoušel "opravit" instalací SP, jen sem ho měl staženej a tak jsem ho nainstaloval..to byla ta chyba? když jsem nainstaloval driver, tak se mi to tam zas objevilo..
(odpovědět)
NyQ | E-mail | Website30.8.2008 19:29

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode