Co se to děje ?

HackForum

Co se to děje ?#
jen tak si pročítávám thread´s a nějak často registruju odpovědi na otázky ( někdy opravdu dobré otázky ) . . .a odpovědi zní " omfg se to nauč " " najdi si to " atd. nechápu že máte soom.cz a lidí vám sem moc nechodí nebo se mi to jen zdá ? a místo toho aby jste si je přilákali že jim rovnou odpovíte nasměrujete . . radši je odbuzerujete " omfg nauč se to " já osobně už tu radši dotazy nedávám protože vím že ultimátní extra machr _(|) by mě setřel že sem debil . . a ostatní by začali dodávat +1 . . a to nemluvě o tom že pokud se tu podá uplně logický dotaz tak se většinou objeví odpověď již několikrát zmiňovaná " omfg . . bla bla bla " tak se ptám . . podívejte se a tak 50krát klikněte na webforu pozpátku a porovnejte rozdíl . . . tehdy ochotní . . dnes každého odfláknou . . a jakoby každý ( lepší ) programátor . . chtěl aby ho dotyčný prosil na kolenou . a až pak mu něco málo napsal . . . nad tím už zůstává rozum stát . . . . the end. ( sry jsem po noční tak skoro spím ale tohle chtělo prostě odezvu na poslední dotazy na webforu . . . ) the end za závorko xD
(odpovědět)
MiKee | 90.176.215.*8.4.2008 8:04
re: Co se to děje ?#
Pravda, ale uznej zas, ze casy se meni, a dneska sou tady opravdu lame dotazy, ktere najdes po par minutach (ne-li vterinach) googleni. Thread kde bylo "Jak otevrit soubor s koncovkou *.rar" me opravdu sundal na kolena...
(odpovědět)
DjH|school | 193.165.147.*8.4.2008 8:09
re: Co se to děje ?#
DjH|school

tat to je pravda . . ale celkem mě mrzí že to tu tak poslední dobou vázne . .
(odpovědět)
MiKee | 90.176.215.*8.4.2008 8:11
re: Co se to děje ?#
takhle to proste chodi. zkusenejsi vyjebavaji s nezkusenymi. jednak jde o pristup, ze se lamky radeji nekde zeptaji, misto aby chvili hledali. a pak o to, ze proste nektere veci se vysvetlovat nedaji, protoze souvisi vsechno se vsim a detailne to rezebirat nejde. nemluve o "prirodnim vyberu" - bud na to mas, nebo nemas. az ti nezkuseni poberou trochu znalosti, tak se budou chovat stejne, protoze se bud ptat nemuseli, nebo prozreli a zjistili, ze se na takove veci opravdu neda jinak odpovidat.
(odpovědět)
prc | 213.211.51.*8.4.2008 10:51
re: Co se to děje ?#
Souhlasim s prc & zaroven s tvym nazorem na prdelku..

.. ale trosku tu typografii poresit jeste :)

" a "
( a )
. . .

^^ to vypada fakt strasne..

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail8.4.2008 17:09
re: Co se to děje ?#
muj nazor je trochu jiny, občas se tady na neco ptam v vzdyzky dostanu odpoved. Na vetsinu dotazu tady ve foru staci google.cz a minimum inteligence co tam napsat.

----------
Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám.
(odpovědět)
Taypan | E-mail8.4.2008 17:30
re: Co se to děje ?#
Hej to je jako ve skole, kdyz na prvnaka vybafnes 1*1 = xx, tak proste nebude vedet. Kdyz nema zaklad nemuze vedet neco co nezna. Tudis otazka typu "v cem otevru rar" neni nemistna.

Cloveku kterej pocita uz nekde na vyzsi urovni tak to prijde totalne idiotske zeptat se na 1*1. Ale v podstate je to to same jako ptat se na diferencialní rovnice, ci konvergence.

MiKe ma recht, vsak proc nepomoct? Jde o par sekund, nebo minut. Ne kazdej je ochotnej ale aspon admini by se mohli posnazit. Nemyslim tim udelat ze soomu utociste zacatecniku atd. ale na otazku odpovedet logickou chytrou a pokud mozno 100% odpovedi. Pak mazat ty odpovedi ktere jsou buzerativni.

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 3642508698.4.2008 19:41
re: Co se to děje ?#
jo to mám namysli. Prostě jedno z pravidel na založení thread je to že to nesmí být lame příspěvek. tak nechápu že když sem někdo dodá lame příspěvek tak že to nemažete ale necháváte ať se na to podívají ostatní a tím pádem se na to podívají ostatní typu _(|) a už je buzerujou. To mi ovšem nevadí ale zažíjí si ten zvyk že na každý dotaz si musí zabuzerovat. Zase neříkám že každý tu buzeruje ale mě osobně tu poradí většinou úplně někdo náhodný. Prostě jsem založil Thread aby se tu pár lidí zamyslelo. Toď vše.


4-> Anonymous_ Pokusil jsem se to napsát dle pravidel gramatiky a ustrojeně ;o)



(odpovědět)
MiKee | 90.176.215.*8.4.2008 19:58
re: Co se to děje ?#
Praveze ustrojene to neni vubec. Pravidla gramatiky taktez nejsou uplne ok, velka a mala pismena ti nic nerikaji..

typografie se, kdyz to laicky reknu, zabyva mimo jine prave i "ustrojenosti" textu - coz ten tvuj neni vubec, uplne se vymyka pravidlum, vypada to strasne... Poradim ti zaklady, nedelej mezery za zavorkama a uvozovkama a delej mezery za jednoduchou teckou . a mezi trojteckama rozhodne mezery nedelej - ver mi, text bude vypadat mnohem lepe..

Ale uz dost OT..

to qteck: To co rikas je blbost, na prvnacka to vybafnout muzes a on to umet nemusi, ale spatne by to bylo, kdyby jsi to na nekoho vybafnul v 9 tride a nevedel by.. Proste prvnacek ma cas se to doucit, tudiz to jeste umet ani nema. Stejne je to i zde, lide se ptaji na neco, co ani vedet nemohou a neda se na to jednoznacne odpovedet, protoze to navazuje na nekterou predchozi kapitolu a neda se to jentak vyriznout.. A pokud chce prvnacek neco, co uz je schopen udelat - cist - a otravuje s tim maminku (chce treba precist napis na jogurtu), tak se nediv ze ho odezene. To same je zde, pokud nekdo umi napsat sem, muze napsat i na google, pak neni problem aby si to tam snad nasel sam ne ?

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail8.4.2008 20:35
re: Co se to děje ?#
Je pravda ze posledni dobou kvalita prumerneho navstevnika soomu upada a s tim i kvalita dotazu, ale zaroven souhlasim s puvodnim prispevkem

----------
The most important thing in communication is to hear what isn't being said....
(odpovědět)
Gerlige | E-mail | ICQ 2931650088.4.2008 20:42
re: Co se to děje ?#
jezisi, Anonymous_ pise jak Subber, to je nechutne. Lama lamu myje ;)
(odpovědět)
_( | )_ | 90.176.138.*9.4.2008 10:04
re: Co se to děje ?#
doublepost

Gerlige: No, na BlackHole, Security-Portal, atd se clovek neco dozvi. Na Soomu se clovek pobavi picovinama. Uz to neberu jako IT portal, ale jako parodii na IT portal, protoze 99% obsahu tady je vazne k hovnu. A webforum + diskuze == 99% obsahu soomu.

Jediny, koho je tu skoda je .cCuMiNn.
(odpovědět)
_( | )_ | 90.176.138.*9.4.2008 10:07
re: Co se to děje ?#
nevim proc resite uroven fora a diskuze, pred vice nez rokem tu byly tak kvalitni clanky ze na cteni fora a diskuze ani nebyl cas, fakt to tu upada :(
(odpovědět)
321910 | 212.96.178.*9.4.2008 20:57

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode