LIFE IS FUN - FAKE WEB

HackForum

LIFE IS FUN - FAKE WEB#
No ludia .. napadlo ma trosku ozyvit tzv. PRANK CALL co je terminologia phreakera ... kde sa snazite pri telefonate co najkrajsie nachytat volaneho cloveka na druhej strane linky a udrzat ho co najldhsie na drate ... jenomze ted co kdyz prave nechceme phreakovat a sedime doma za pc _? ... myslite ze tady se nic takoveho neda _? mylite se ! Je to viac nez zabavne ked vytvorite nejaky FAKE WEB napr. TV NOVA sekce SPRAVODAJSTVI okopirujete ho a pripisete nejakej zaujimvej clanek napr . ze vas pritel je trestne stihan za znasilneni tuctu ovecek ! pak udelate na nejake free hosingu web :
www.nova-spravodajstvi-tv.czweb.org/clanek%
20
oveckybyliznasilneni.php
a pak tenhle link hezky rozposlete kamaratum ... nebo muzete si vymyslet jeste mnoho zabavnych metod jak si udelat poradnou PRCU !

Aspon vidite ze FAKE nemusi byt jenom zneuzivan na hnusne prasacke ucely ale muze byt taky celkem zabavnej ! teda aspon mne to vzdy pobavi kdyz si vymyslim neco nove !
Prirodzene ze musite zapojit taky social enginering aby jste je presvedcili ze je to pravda kdyz budou trosku skepticky. Jo jinak kdyby chcete byt takovy dokonali tak klidne muzete najit na nejakym spravodajskym webu XSS diru a pak ji taky vyuzit na vylepseni efektu ;)

FOR EXAMPLE: nedavno som napisal pritelkyni ktera mne nasrala ze jeji jmeno bude vymazano z kalendare a bude prejmenovano za nove anglicke jmeno :D .. celkem dobre se na to chytila a jeste ted caka na papiry z uradu kvuli prepisu jeji dokladu na nove jmeno MAXIMA :D :D :D [link]

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 2252337836.11.2006 20:59
re: LIFE IS FUN - FAKE WEB#
Občas dělám něco podobnýho, ale spíš si táhnu seznam a do postu napíšu cestu k php scriptu co mne uloži heslo a jmeno do souboru...
Ale jednou jsem takhle nachytal několik kámošů na nějakou kravinu. Jestli si vzpomínám, tak jsem stáhl stránky školy a zmněnil hodnocení z matematiky. :) Druhej den se dobrovolně přihlásilo na skoušení hafec lidí a na mně už nedošlo. :)(nemáme indexi, jenom možnost stahovat z netu stránky, učitelé navíc moc nenosej klasifikační archy a píšou po papírech...)
(odpovědět)
.Orin. - odsaď se nehodlám logovat | 82.100.62.*6.11.2006 21:59

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode