Úroveň hackingu 21. století

HackForum

Úroveň hackingu 21. století#
No tak odpověď je jasná. Každej kdo má trochu zkušenosti řekne, že je to horší a horší a hned tak lepší to nebude. Lidi stále chtějí umět, ale nevědí, že když píší a ptají se, tak že tím ztěžují život některým jiným lidem. Je to přesně takovej případ, jako 3 příspěvek předemnou.
Lamy se ptají ale ani si nepřečtou nějaký články zde na SOOMu. No a místo aby byli zvídavý tak zaplňují fora a pak je "sakra" nepřehledný.
Takže tímhle chci upozornit a vysvětlit něco lamám (těm kdo neumí a chtějí umět) -- >

Jestli něco potřebujete, nebo nevíte jak se co udělá, nejdřív se podívejte kolem sebe a když nic nenajdete, hledejte dál. V posledním případě položte dotaz. NEBUDTE LÍNÍ !!!! Tohle tu psalo dost lidí, ale jak vidím, nezabralo to. Hele kub@azi, udělej tu faq sekci, soom to potřebuje :)

(odpovědět)
SKyLN[e]T.7.5.2005 22:27
re: Úroveň hackingu 21. století#
Pri pokusu sestavit LamerzFAQ jsem dosel k zakladni zasade zacatecnika (kterou jsi tu ty taky prakticky rekl) a ta zni: "Internet je ne nekonecna, ale velmi hluboka studna vedomosti, jen musi clovek mit chut je vyhledat. Pokud je v ni nenajdete, pote se ptejte, ale vzdy verejne a co nejkonkretneji a nejvystizneji, dostanete tak spise odpoved a zaroven pomuzete spouste vam podobnych."

(odpovědět)
mage_8.5.2005 14:16
re: Úroveň hackingu 21. století#
No přesně tak ;-) Lamy jsou prostě liní hledat, a my nesmíme být blbý a ihned jim všechno podstrčit jako na zltým podnose. Nech me je hledat!!!
Chudák SOOM, že tu takový magoři mají možnost psát, ale co už. Bez nich by bylo lépe :-D
(odpovědět)
SKyLN[e]T.8.5.2005 20:13
re: Úroveň hackingu 21. století#
Souhlasi s vama.Se vsim co ste rekli resp. napsali.:-) Ale vysvetluj to lame ze by si to nejdriv mela najit a pak kdyz si opravdu nebude vedet rady tak se zeptat.Jednou sem se na netu (uz nevim kde to bylo:-)) Na neco takovyho zeptal a akorat se mi vsichni vysmali!Ale alespon sem se jen neco naucil....to co citoval Mage!A vite cim to je? Ja myslim ze je to filmama tipu:Swordfish(Operace Hacker) kde hacker vytuka do vyhledavace www.whitehouse.gov a ma tam odkaz na zalogovani do systemu(je to troch prehnany ale myslim si ze tak nejak to bylo a lami si to i takhle predstavujou...
(odpovědět)
Marrakech_9.5.2005 8:45
re: Úroveň hackingu 21. století#
Jiste, hacking je proste popularni, tadu takovy, jaky je znam siroke verejnosti...
Hodne zacatecniku si to predstavuj jako Hurvinek valku...
(odpovědět)
mage_9.5.2005 13:50
re: Úroveň hackingu 21. století#
no tak to mas pravdu.
Vetsina lidi vidi v televizi, nebo cte na netu o ruznych hackerech, ktery se dostali do ruznych databazi, pronikli na vladni servery, a chteji to taky skusit. to je jasne, dyt v dnesni dobe ma internet kazdy, tak proc ne?? taky jsem tak zacinala. Precetla jsem si Modrou sferu, nejake clanky o hackingu a zacalo se mne to libit.
Ale vetsina tech mladych lameru se vubec nesnazi, proste si mylsi ze kdyz si stahnu wwwHack, nebo nejaky podobny sofrware, ktery uz za ne nekdo jiny napsal, a dostanou se do nejakeho mailu kamaradovi, tak jsou z nich velci hackeri s velkym H. Potom napisi na www.seznam.cz (nic proti seznamu) slovo Hacking, Cracking, nebo neco podobneho a daji vyhledat. No a jako prvni odkaz se jim zobrazi soom.cz. A potom si vsimnou odkazu Diskuze -->> a je to. Otravuji na techto diskuzich se svymi ruznymi dotazy, protoze chcteji hacknout neco dalsiho, co ale uz s wwwHackem nejde. Chteji se dostat do skolni site, a tak ruzne. Neumneji si napsat vlastni software, a vetsinou ani pouzivat stazeny software, ktery je treba anglicky. Jenomze jsou lini si ty informace najit sami. Proto se porad ptaji. Jsou LINI. A to je podle mne uroven dnesniho hackingu. Samozrejmne existuje i cela rada takovych, kteri lini nejsou a informace si umi najit. Ale ono je jednoduzsi nehledat a raci se zeptat. i kdyz se vetsinou sve odpovedi nedockaji (zkusi to znovu a znovu na jinych diskuzich). Stejne si nakonec uvedomi, ze jim jde vic to hrani her, nez nejake programovani. Prestanou se Hackingu venovat. Jo a my, kteri vydrzime, budeme potom velci hackeri s velkym H. :-))))))))
(odpovědět)
Petula | E-mail | ICQ 2046739379.5.2005 17:35
re: Úroveň hackingu 21. století#
No co jsi řekla jsem řek já (sice zkráceně ale přece). Jsou prostě líní a tím, že o tom budeme mluvit to nezměníme, myslím že se to nedá ani změnit, jen něco udělat pro to, aby si to uvědomili. Takže jestli tohle čte nějakej lamer (začátečník) tak je tu vzkaz pro tebe: POKUD MÁŠ NĚJAKÉ OTÁZKY NEBO SI NEVÍŠ V ZAČÁTCÍCH RADY, TAK NÁS TÍM NEOTRAVUJ A HLEDEJ INFORMACE DOKUD NENÍ JISTÝ ŽE TO NEJDE NAJÍT!!! NAUČ SE TO VŠE SÁM!!!! MY SE UČÍME TAKY SAMI (jak co a jak kdy :))
Sem na lamy už alergickej!!! Takže, jestli nějaká lama uvidi někde v chatu nick "SKyLN[e]T" tak at tam ani neleze.

PS: Tohle téma je docela zajimaví co?
(odpovědět)
SKyLN[e]T.10.5.2005 15:37
re: Úroveň hackingu 21. století#
Zajímavý je, ale s tvrdým (ý)... :-D
(odpovědět)
Profik123 | E-mail | Website | PGP | ICQ 342-453-21411.5.2005 16:06
re: Úroveň hackingu 21. století#
No to teda jo, není to jen o čtení článků na server jako je SOOM. Musíte (vy lamy) u toho přemýšlet, ale vy asi sloveso přemýšlet neznáte!!! Nebo jo?
(odpovědět)
SKyLN[e]T.10.5.2005 16:10
re: Úroveň hackingu 21. století#
nechápu jak můžete v tomhle threadu používat slovo "hacking".
(odpovědět)
ebler10.5.2005 6:13
re: Úroveň hackingu 21. století#
Umíme přemýšlet, jsme líní, ale to každý člověk. A jako každý člověk si snažíme věci ulehčovat. Česká hackerská scéna upadá a jen vy jí můžete pomoct. Nejen že je stále míň kvalitních českých hackerů, dokonce to stále víc lidí vzdává právě kvůli vaší lhostejnosti a namyšlenosti. Takže místo pomoci a ulehčení, nás pošlete do prdele proto, že jsme líní. Místo toho aby ste pomáhali nadšencům (lámům,ale i vy ste si tím museli projít)rozvíjet jejich schopnosti a vědomosti, je pošlete do prdele s tím, aby si to našli sami a, abych nezapoměla, nebyli líní. Tím přístupem škodíte nejen nám, ale i vám, jako hackerům a vůbec celé hackerské scéně.
(odpovědět)
WXT10.5.2005 20:36
re: Úroveň hackingu 21. století#
No jestli si budete ulehčovat vše, tak nevím co s l@m bude. Zase jenom l@my. Tím že jim pomůžeme něco najít nebo něco uděláme za ně, jima vůbec nepomůžeme! Jen ze sebe uděláme nástroje na hackování. My (většina) jsme s učili taky sami a nikdo nám (aspon mě) nepomáhal, tak mi to aspon trvalo kratší čas se to naučit. Ale když někdo někomu řekne: "Hele pomož mi hacknout tenhle mail" tak se to nenaučí!
Uvědomte si že učit se, není

1. opisovat nebo kopírovat
2. otravovat stím někoho jiného.

Tak je to sváma!
(odpovědět)
SKyLN[e]T.11.5.2005 15:27
re: Úroveň hackingu 21. století#
"Česká hackerská scéna upadá a jen vy jí můžete pomoct. Nejen že je stále míň kvalitních českých hackerů, ..."

to maj zas bohnice dovolenej internet nebo co? uvedomujete si vubec co pisete? ceska hackerska scena? co to ma jako bejt?
jedini, hm, >cesti hackeri< byli mozna czerti a hysteraci. od te doby vznikaj stranky jako soom, kazdej druhej pubertak ma doma nonstop internet a chce bejt tezkej hacker. nechapu co se stalo, ze spolecnost naprosto deformovala slovo hacker, a ze maj ti uslintani pubertaci takovej zajem jako byt jejich hackeri z nizkorozpoctovych filmu.
tady je to zabity
(odpovědět)
ebler11.5.2005 6:24
re: Úroveň hackingu 21. století#
>>ebler: Haha, tys to vystih presne. Zkus si precist treba neco od child_of_3dom :)
(odpovědět)
wzergw | E-mail12.5.2005 10:48
re: Úroveň hackingu 21. století#
Když to tak čtu tak musím souhlasit stím jakej je současnej stav. Máte uplnou pravdu,člověk kterej se chce něco naučit nemůže neustále otravovat stupidníma otázkama a to už právě proto že jsou schopný se ptát na každou kravinu místo toho aby si to předem našli a promysleli. Vůbec bych se s takovýma lidma nebavil - ono to totiž nemá absolutní cenu,protože příště by přišli zas.
(odpovědět)
Kodak846711.5.2005 13:54
re: Úroveň hackingu 21. století#
No prostě význam slova "hacker" a "hacking" ztratilo svoji podstatu. Ted je to jednom o hackování mailů, hecování se z kamarádama a trapnýho dotírání na ostatní ať mi pomůžou. Není to tak? JE!!!! K čertu s lamama! Škoda slov :(
(odpovědět)
SKyLN[e]T.11.5.2005 15:21
re: Úroveň hackingu 21. století#
Moje rec :(( Kdo z tech lam si valste v dnesni dobe uvedomuje, kdo to vlastne hackeri jsou nebo proc "to" delaji? Jednou jsem nekde cetla, ze nikdo krome hackeru samotnych nikdy spravne vyznam tohoto slova nepochopil - a tak to asi zustane na porad...

----------
Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód.
(odpovědět)
Redwizara | E-mail | PGP | ICQ 29484361511.5.2005 18:06
re: Úroveň hackingu 21. století#
WXT: nemuzu jinak nez se zasmat;)... BTW, lama co hce byt hacker je hrozna vec. ale lama-zenska (holka), ktera chce byt "hacker" je jeste horsi (sice nesnasim tyhle keci tohohle typu, ale z vlastni zkusenosti to vidim na vlastni oci, ty dotazy od tech holcicek sou jeste horsi, nez ty od klasickejch lameru;)) ).

a BTW2: ZADNA "hackerska scena" v cesku uz neexistuje, a jak to tak vypada, jen tak nebude.
(odpovědět)
child...11.5.2005 22:45
re: Úroveň hackingu 21. století#
jj, souhlas...

----------
Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód.
(odpovědět)
Redwizara | E-mail | PGP | ICQ 29484361512.5.2005 13:43
re: Úroveň hackingu 21. století#
hackerska scena... nebude... protoze jsou vsude lamy a kazdy na to sere... radeji si travku zahuli... ze ?

(odpovědět)
.bugs12.5.2005 17:25
re: Úroveň hackingu 21. století#
jj, lamu je vsude hodne, ale i vy ste si tim museli projit. Vsichni. I vy ste byli jenom lamy. Si zavzpominame...
(odpovědět)
poLLus12.5.2005 20:11
re: Úroveň hackingu 21. století#
Hele každej si tím neprošel, tím že se blbě ptal na nesmylsný otázky. Hele např. já jsem se učil sám a neptal jsem se jako vy. Je to lepší, než když budete tzv spamovat fora hovadinama!!! UVĚDOMTE SI TO !!!!!!
(odpovědět)
SKyLN[e]T.13.5.2005 18:19
re: Úroveň hackingu 21. století#
.bugs: co mas proti travce:D?

poLLus: tohle uz me taky unavuje. vysvetlim to po lopate i tobe. ano, i ja byl lamka, ale NIKDY, opakuju NIKDY sem neprudil ty zkusenejsi na forech s dotazama typu Proc mi nejde wwhack, piste na, nabo Co mam vyplnovat do mailbomberu. Ucil sem se UPLNE sam, a radsi to este zduraznim, UPLNE sam znamena, ze mi NIKDO nepomahal.
(odpovědět)
child_of_3dom | E-mail | Website12.5.2005 21:17
re: Úroveň hackingu 21. století#
jj presne tak :/ Tohle taky na lamach zboznujzu: nepridte dyt i vy ste byly lamy - ale ne takovi debili, kteri todle pisou!! Grrrr, sux lamerz...

----------
Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód.
(odpovědět)
Redwizara | E-mail | PGP | ICQ 29484361516.5.2005 9:34
re: Úroveň hackingu 21. století#
tim samozrejme nemyslim ze bysme nemeli nebo nechteli pomahat, to ja udelam moc rad, proto sem do soomu sel, ale ne s vyse uvedenejma dotazama.
(odpovědět)
child_of_3dom | E-mail | Website12.5.2005 21:18
re: Úroveň hackingu 21. století#
Takže vidím, že pořád sou tu tak blbý lamy, který nemaj ani úroveň lamy, protože to pořád nepochopily!!! Je to zbytečné, si myslím, že aji zbytečné psát tyhle příspěvky, je to asi ztráta času, nebo ne? No to je jedno. Bavme se dál, stou travkou je to dobrej nápad, ale...
(odpovědět)
SKyLN[e]T.13.5.2005 18:16
re: Úroveň hackingu 21. století#
fack off trawka
(odpovědět)
.bugs13.5.2005 19:28
re: Úroveň hackingu 21. století#
radši travka, než kecy blbých lam :-D ne?
(odpovědět)
SKyLN[e]T.15.5.2005 14:29

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode