Adobe Premiere Pro 1.5

Zdroj: SOOM.cz [ISSN 1804-7270]
Autor: bUgs
Datum: 6.3.2005
Hodnocení/Hlasovalo: 0/0

Adobe Premiere Pro je revoluční aplikace pro nelineární střih digitálního videa, který vnáší do produkce videa a audia novou kvalitativní úroveň.

POPIS PRODUKTU JSEM NASEL NA INTERNETU :: obchod Cybex.cz

Stáhnout | vyléčit

Adobe Premiere Pro je revoluční aplikace pro nelineární střih digitálního videa, který vnáší do produkce videa a audia novou kvalitativní úroveň.

Střih v reálném čase
Využijte výhod nového střihu, probíhající prakticky v reálném čase, který poskytuje okamžitou odezvu a umožňuje provádět úpravy s ohromující rychlostí.

Více navzájem vnořených časových os
Podpora více časových os s možností jejich vzájemného vnořování umožňuje svobodněji experimentovat a efektivněji spravovat komplexní projekty.

Pokročilé barevné korekce
U celého klipu, nebo jen u požadovaného výběru, můžete provádět korekci barevného tónu, sytosti a jasu zvlášť pro světla, stíny a střední tóny, a nahrazovat barvu.

Vynikající úpravy zvuku
Nastavení zvuku s přesností zlomku snímku, filtry VST, samostatné efekty pro jednotlivé stopy a prostorový zvuk ve formátu 5+1 umožňuje tvorbu podmanivého zvukového doprovodu.

Uživatelské klávesové zkratky
Klávesové zkratky si můžete nastavit tak, jak vám to vyhovuje. Můžete použít nastavení výchozí, nastavení běžně používané v tomto oboru nebo si můžete vytvořit svou vlastní sadu zkratek. Tu můžete exportovat, aby ji mohli využívat i vaši kolegové.

Platforma pro editaci přizpůsobitelná podle potřeby
Premiere Pro úzce spolupracuje s dalším softwarem a hardwarem pro zpracování videa. Podporuje nejnovější standardy jako OHCI, ASIO, AAF a VST.

Podpora Standard Definition i High Definition
Premiere Pro umožňuje s certifikovaným OEM hardwarem import, střih a výstup formátů SD i HD. Díky zabudovanému enkodéru Adobe Media Encoder umožňuje kódovat produkci do formátu HD Windows Media™ 9 Series.

Bezkonkurenční integrace s produkty Adobe
Využijte bezkonkurenční integraci s vašimi oblíbenými aplikacemi Adobe, jako je Adobe After Effects, Adobe Encore DVD a Adobe Photoshop.

Podpora hardware dalších výrobců
S Premiere Pro můžete využívat rozsáhlou hardwarovou podporu a otevřenou architekturu, která vám umožní spolupracovat s úctyhodně rozsáhlou škálou zařízení pro digitální video, videorekordéry, kamkordéry a hardwarem ostatních výrobců, včetně karet SD a HD.

Vynikající výkon na Windows XP
Využijte víceprocesorové systémy, pokročilou technologii multithreadingu a hyperthreadingu, které podporují nejnovější systémy Windows XP, postavené pro procesory Intel Pentium.

Rozsáhlá podpora video formátů
V Premiere Pro můžete importovat a pracovat s formáty MPEG-1, MPEG-2, DV, AVI, Windows Media 9 Series a QuickTime.

Široká podpora audio formátů
Import a práce s audio formáty WAV, WMA, MP3 a AIFF, stejně jako se zvukovými formáty AVI a QuickTime.

Podpora pro hlavní video média
Vytvářejte video a audio pro všechna přední záznamová média: vysílací formáty, DV, DVD, CD, VCD, SVCD a Web. Můžete též ukládat soubory AAF a ty pak používat na jiných profesionálních střihacích systémech.

Podpora pro nepohyblivé obrázky a grafiku
V Premiere Pro lze pracovat se soubory AI, AI sekvencemi, PSD, PSD sekvencemi, JPEG, TGA, TGA sekvencemi, TIFF, TIFF sekvencemi, PCX, BMP a BMP sekvencemi.

Přímý výstup na DVD
Projekty z Premiere Pro můžete přímo exportovat na DVD ve formátu MPEG-2 vysoké kvality