ICQ UIN's Hack

Zdroj: SOOM.cz [ISSN 1804-7270]
Autor: bUgs
Datum: 15.7.2004
Hodnocení/Hlasovalo: 2.63/105

Hackovani ICQ UINů

ICQ

Dnes vám budu psát o ICQ :o)

Článek bude o tom jak hacknout ICQ a jak zabezpečit vlastní.

Začneme…

  1. Brute-Force

K tomu to musíte mít dva programy IPDbrute2 a UIN_PASS_GEN 1.4. Z počátku bereme programu UIN_PASS_GEN pro vygenerování seznamu hesel a čísel ICQ (UIN), no pro vygenerování takového listu je zapotřebí ještě standardní seznam hesel, ze kterého bude vygenerován ten náš. Můžete ho vyrobit nebo stáhnout z inetu.

Takže bereme seznam standardních hesel a v UIN_PASS_GEN uvádíme k němu cest, pak je třeba zadat rozmezí UIN čísel a taky musíte nastavit cestu do .txt souboru, který bude obsahovat vygenerována čísla a hesla. Budou mít tento tvar UIN;password

Budete potřebovat seznam Proxy serveru pro IPDbrut2.

Takže berete IPDbrut2 zadejte cestu k seznamu Proxy serverů a k seznamu vygenerovaných hesel a čísel UIN. V souboru goog.txt a bad.txt se budou zapisovat úspěšné a neúspěšné pokusy.

  1. Mrtvý e-mail… Primary mail

6-ti místní UINy dávali cca. před 5 lety, když nevíc :)  Je možné, že už neexistuji tyto maily, které byly zadávané při registraci UINa. Takže berete UIN, který chcete mít a prověřujeme primary.

Databázi primary mailů je možné najit na inetu (www.google.com) Zjistiv heslo např.: pika@hotmail.net jdeme na hotmail a zkoušíme registrovat tento e-mail. Když jste zaregistrovali tento e-mail počítejte s tím, že ICQ UIN je váš. Jdete na www.icq.com/password a obnovujeme heslo. Musíte jen počkat až vám přijde heslo a pak stačí jenom připojit se na vaše nové ICQ  :o)))

  1. Trojan…

V dnešní době se dá napsat trojan speciálně pro tento účel bez problému. Můžete tímto způsobem získat heslo k &RQ, Miranda, Trillian a taky v našem případě ICQ. Váš problém může nastat v přesvědčování člověka aby si stáhnul na HDD (pevný disk - hard disk) Nejlepší způsob je, že schováte trojana do .jpg souboru (je to nejlepší způsob) a k tomu napsat v e-mailu dobry text :o) člověk je zvědavy a tak otevře obrázek… v ten moment trojan začíná pracovat a posila vám heslo…

  1. Zabezpečení

Nejlepší a nejúčinnější způsob ze skryta IP adresa. Existuje 2 způsoby jak se to dá udělat:

První a nejjednodušší -> nepoužívat ICQ ale &RQ tady se vaše IP adresa je maskována bez použiti proxy! No a když používáte proxy tak vaše IP je téměř nezjistitelná.

Druhy způsob složitější -> musíte nastavit proxy server Preference>Conections>Firewall

Vyberete druh FW (FireWall) Socks 4, Socks 5, HTTPS nebo HTTP. V poličku host píšeme IP vašeho proxy v poličku Port píšeme port proxy serveru. (např.: 80) Stiskneme tlačítko Apply a jdeme na záložku User, zaškrtneme poličko naproti Usány Proxy v poličku Select type of Proxy vyberete typ proxy, který jste si vybrali (např.: Socks 5) zmačkneme tlačítko OK.

Jdeme pak do menu Security & Privacy Permissions -> General -> Contact List Authorization a tady si nastavte aby si každý kdo chce přidat vás do svého kontakt listu musí vás o to zažádat.
Zbývá abyste si vymysleli nějaké dobré heslo typu:
dsal_;22,,  toto heslo málokdo zmůže najit pomoci Brut-Force :o)

The End

bUgs |¨+¨| morfium