Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
MarcusCrack | 94.113.159.*18.5.2011 18:34
Dost přesvečiví ale ja se ním chci stát
TeeCker | 195.91.79.*25.9.2008 12:05
Ano, vo vsetkom suhlasim s FReeZom, ma pravdu..
Je nutne, aby si programator vyskusal a overil svoje znalosti napisanim niecoho, co uz je a realne funguje a az potom, ked bezproblemov zvlada "toto", moze vymyslat nove techniky a postupy a pisat nove programy..
Vivala FReeZ !!!

a

tecquilka: nmap nie je "blbej"!!!
"Blbej" je Windows, vsetky verzie, nie "nmap".
Ten nam na rozdiel od ineho softwaroveho hnoja pomaha nieco dosiahnut...
Fucking MicroSh*t..
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website12.2.2006 13:07
tecquilka: tak to mas stejny nahled na idealniho hackera jako ja, jen je problem v tom dnes to chodi spise naopak, lidi pisou porad dokola to samy (treba ja) protoze chteji porozumet jak to funguje do detailu.

Takze kdyz clovek pise po milionty zase neco co uz davno napsal nekdo pred nim, tak se tim vlastne uci, behem toho psani porozumi. Kdyz by jsme vsichni psali jen to, co jeste neni (nebo alespon vylepsovali to co uz je) tak by vyvoj sel dopredu milovymi kroky, ale my by jsme kazdy rozumeli jen jedne casti daneho programu, takhle rozumime cele problematice, ale tim ze napiseme znovu to co uz je hotove zase nikomu krome sebe nepomuzeme :-)

dayvee: to by mne zajimalo kdo to byl a co tim ziskal, protoze pravy hacker nikdy umyslne neskodi, tak to bylo nejspis nejake dite, ktere s tim ted vsude machruje. (ono to vlastne ani nespada pod hack, spis je to zmrdstvi)
dayvee | Website | ICQ 26899873311.2.2006 18:22
lidi, ste hovada... nevim proc ste geenaauv blog vyradili. mozna tam byli samy kraviny, ale nikomu to neskodilo. nedavno sem tady slysel o napadu hacknout stranku zamerenou proti firefoxu. okay, to je dobrej napad, protoze tahle stranka skodi... ale hacknout geenauuv blog? proc? a kdyz uz to slo tak jednoduse mohli ste tam napsat "hacked by soom, because geenaau is stupid" nebo tak neco, ale nekam do ty stranky. treba i nahoru, ne ji vyradit... ste fakt hovada
tecquilkaa2.2.2006 18:24
2freez:pod pojmem hacker si predstavim cloveka kreativniho, ktery uvazuje svym osobytym zpusobem. Dokaze vymyslet nove postupy ... ale jak zde jiz bylo zmineno, proc programovat po x-milionty jednu a tu stejnou aplikaci, kdyz uz davno na netu je ? (napr blbej nmap)
Tecquilkaa2.2.2006 18:15
2GeeNaaU: je binarni, ten clanek je spis jak hezkej referat ...
2ALL: z clanku: "... Začnete porušovat zákon. ..." to uz nejste hackeri, ale posrani crackeri. Hacking neni o tom nabourat se nekomu do pc. Pokud si zjistite nejake informace tak zjistite, ze hackeri se nachazeli v mnoho oblastech (telefonny, strojirenstvi etc) vse se odvijelo od toho, ze dokazali najit efektivnejsi reseni. Tento clanek neberte vubec jako inspiraci. Sam zazivam nudu ve skoly, jelikoz me zde nic nenauci, ale jen malokdo ma odvahu ji opustit (ja ne). Pokud znamena byt hackerem, byt neeticky, prechazet "hloupe" zakony, tak o to nestojim. Pokud to znamena prijit o svou rodinu, pratele a zname, o to nestojim.

BTW vite co je ironie ? nejznamejsi hackeri nejsou ti nejlepsi, Mitnick, hess atd. jsou znami jen tim, ze se nechali chytnout. I presto je ubohe, kdyz na netu najdete flame, kdo je nej hacker v historii ... proboho jsou to jen lidi, lidi kteri se chteli dozvedet nove veci ... ale nestavte se k nim jako k bohum
S0meB0dy.2.2.2006 0:21
Velmi pekna uvaha, tuto otazku jsem si polozil uz davno a odpoved byla NE ;)
Ale ta cast zivota kdy jsem myslel ze ANO byla zajimavou zkusenosti.
GeeNaaU | E-mail | Website29.1.2006 22:23
Hmmmm tak to koukam. Hacknout muj blog... Si ted pripadam uplne malinkej... hlavne diky tomu kdyz jste se tam dostali tak jednoduse, stacilo jen kopirovat heslo... aspon jste se nenudili... :-) Vas kamarad GeeNaaU
triple-x27.1.2006 13:50
jo to vsechno je pravda na interne tu neubiha cas je to vsechno nekonecnej svet internetu - modra sfera
clovek si to musi dobre rozmyslet nez zacne neco takoveho delat
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website23.1.2006 3:24
Helac: dik ze to ocenujes, aspon jsi mi pripomel ze uz ne nejvyssi cas napsat nut4 a k nemu dalsi clanek, ps: my se nehadame, ja jen chtel znat nazory vsech ostatnich.

To all: dik za ty nazory, kazdy to vidi trochu jinak. Jak rikam, nejvetsi problem je vymezit kdo presne je cracker a kdo presne je hacker (co kdyz umim cracking, hacking i programovani? Neco vic, neco min, kam byste me pak zaskatulkovali? Nejvic programuji, nejmene se zajimam o hacking (ale precejen nejmene neznamena ze se o hack zajimam malo :-)

Stránky: 1 2 3