Zpět na seznam článků     Zpět na článek

Komentáře ke článku

 
 
 BBCode
Cody | E-mail | ICQ 41402632322.1.2011 23:50
Něco podobného jsem zkoušel... Ale bez veřejné IP adresy to nejde.
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website13.2.2006 5:26
btw. pokud VNC neni Virtual Network Client tak hned nervete, ja si totiz nejsem sam jisty jaky je cely nazev, nikdy jsem tomu nerekl jinak nez VNCecko
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website13.2.2006 5:25
4JOKE: Sry, ale linky ti nedam, existuje google a za par sekund to na nem lze najit, pokud hledas na googlu vice jak jedno slovo tak to dej do uvozovek "hledany vyraz" a najde se to.

NetBus (starsi verze) jsou take oznacovany za trojana, kazdy program ktery slouzi k dalkovemu ovladani PC a nikde se nezobrazuje ze ten program je spusteny se oznaci antivirem jako trojan.

To samozrejme lze jednoduse vyresit, pokud program zkomprimujeme napr. AsPackem tak uz by antivir nemel poznat ze je to nas orifice.

VNC = Virtual Network Client
ABC = ??? nevim to asi neni zkratka
4JOKE6.1.2006 11:53
a co tak dat link na ten VNC, Back Orifice alebo ABC, ked su podla teba lepsie ?
...btw, ten orifice som nasiel a tusim to je trojan a napr. AVG6 ho odhali, takze asi tak..
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website4.1.2006 5:53
Pekny :-) Jen jsi mel dodat ze kazdy antivir novejsi nez z roku 2000 uz davno NetBus najde, mozna i starsi antiviry a nenechaji ho spustit a pisi ze je to trojan. Reseni je soubor patch.exe necim zabalit tak, aby ho antivir nemohl zkontrolovat, jenze kdyz pak takto zabaleny exe spustis tak rezidentni antivirova ochrana stejne napise ze se jedna o vir a nas drahoceny uzivatel bude delat vsechno proto, aby "vir" (ve skutecnosti trojan) smazal.

Mohl by jsi napsat treba o VNC nebo Back Orifice to uz trojany nejsou. Take existuje program ABC no a to vsechno je jako netbus s tim rozdilem, ze vpravo dole v liste je videt ikonka naseho programu pro ovladani PC. Jenze lamky nevedi ze tato ikonka patri necemu, cim si z nich muzeme delat srandu.

Stránky: 1