Zpět na seznam článků     Číst komentáře (0)     Verze pro tisk

IP Telephony Workshop

Autor: .cCuMiNn.   
12.11.2007

Ve dnech 20.-21. listopadu 2007 se v konferenčním centru pražského hotelu Olympik Artemis uskuteční již čtvrtý ročník konference a výstavy „IP Telephony Workshop 2007“ (IPTW). Konference přinese nové možnosti komunikace uživatelů pevných i mobilních telefonů, faxu, e-mailu, GSM, voice messagingu i videokonference.


Komunikace prostřednictvím hlasu, videa i dat na konferenci a výstavě IP Telephony Workshop.

Ve dnech 20.-21. listopadu 2007 se v konferenčním centru pražského hotelu Olympik Artemis uskuteční již čtvrtý ročník konference a výstavy „IP Telephony Workshop 2007“ (IPTW). Konference přinese nové možnosti komunikace uživatelů pevných i mobilních telefonů, faxu, e-mailu, GSM, voice messagingu i videokonference.

Stále složitější komunikační prostředí způsobuje pokles produktivity zaměstnanců a zvýšení nákladů. Integrace pevných, bezdrátových i mobilních zařízení v jedno zabezpečené řešení pro celou organizaci se zajištěním hlasové, datové i multimediální komunikace, to jsou dnešní potřeby mnoha společností. Nové možnosti spolupráce zaměstnanců uvnitř i vně firmy a současně i spolupráce se třetími stranami nabízí komunikační platforma Unified Communications (sjednocená komunikace). Nový druh architektury IMS (IP Multimedia Subsystem) umožňuje vytvářet nové služby nebo obohatit stávající komunikační možnosti přidáním další dimenze jako je video, obraz či hudba.

Unified Communications a IMS se staly hlavními tématy letošního, již čtvrtého ročníku konference a výstavy IP Telefony Workshop. Své novinky v oblasti Unified Communications představí hlavní partneři konference společnosti Cisco Systems a Dialogic, partner konference společnost Avaya a společnost DAMOVO. Tématu IP Multimedia Subsystem se budou ve svých přednáškách věnovat společnosti ERICSSON a DAMOVO.

Program dvoudenní konference obohatí i přednášky dalších renomovaných společností jako např. PANASONIC, AXEC, SOFT-TRONIK, RETIA, Ipex a další. Výstavní plochy v rámci konference a výstavy IPTW přináší prostor pro detailnější seznámení se s jednotlivými řešeními a místo pro výměnu zkušeností a názorů s předními odborníky v oblasti telekomunikací a informačních technologií. Konference výstava IP Telefony Workshop je určena nejen pro specialisty z oblasti ICT, ale také pro vedoucí pracovníky z oblasti obchodu a řízení podniku.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.iptw.cz.

Po předregistrované návštěvníky vstup zdarma !

Za Exponet s.r.o.
Jolana Jakoubková
jolana.jakoubkova@expo-net.cz
tlf.: +420 226 066 933

Exponet s.r.o. - pořadatel odborně zaměřených konferencí, veletrhů a výstav. Portfolio služeb zahrnuje pořádání firemních prezentací, seminářů, tiskových konferencí a společenských akcí a realizaci výstavních expozic a stánků na tuzemských i zahraničních veletrzích. Mezi největší pořádané akce patří konference a výstavy: IT Security Workshop, Mobile and Wireless Solutions, LinuxExpo, IT Business Solutions, IP Telephony Workshop či Data Storage Workshop. Více na www.expo-net.cz.


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 0/0

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)