Zpět na seznam aktualit     Číst komentáře (2)     Verze pro tisk

Certifikát prověřené společnosti, za málo peněz hodně muziky

Autor: PR článek   
11.4.2016

Centrum výzkumu názoru klientů již dva roky provozuje také v České republice služby prověřené společnosti. V praxi to znamená, že je-li Vaše firma seriózní a nejsou na ni žádné negativní ohlasy, může získat certifikát „Prověřená společnost“. Celkové náklady nepřesahují tisíc korun zatím co prestiž pro prověřenou společnost je v konkurenčním prostředí obrovská.


Hned na úvod důležitý fakt, Centrum výzkumu názoru klientů provádí průzkum internetu na své náklady. S nabídkou na získání certifikátu jsou telefonicky osloveny až společnosti, které celou kontrolou projdou. „Nikdo u nás neplatí předem. Máme jedinečnou metodu díky níž dokážeme prozkoumat celý virtuální svět a zjistit zda se někdy o prověřované společnosti psalo, nebo mluvilo v negativním smyslu. Pokud ano, takovou firmu vůbec neoslovujeme. Ty, které průzkumem projdou, oslovíme a nabídneme jim zaslání certifikátu „Prověřená společnost“, upřesnil ředitel Centra výzkumu názoru klientů Tomász Kwiek, s tím, že cena certifikátu, včetně samolepek je 700 Kč plus poštovně. Celá částka však nepřesahuje tisíc korun.

Za dva roky fungování v ČR získalo tento certifikát bez mála osmdesát tisíc firem a skutečnost, že přínos pro společnost, obraz její důvěryhodnosti, vysoce převyšuje celkové náklady, potvrdili, jak sami držitelé certifikátu, tak nezávislí blogeři. „Musím říci, že jsem pozitivně překvapen. V odvětví, ve kterém pracuji, je nesmírně důležitá důvěra zákazníků v mou osobu, protože mi svěřují své peníze. Několik lidí mi řeklo, že když hledali informace o mé činnosti, našli také mou vizitku na stránkách Prověřené společnosti, která je po zadání názvu mé firmy a města viditelná v první pětce hledaných výsledků. Pokud máte reálné požadavky – určitě budete spokojení. Certifikát Prověřená společnost dělá to, co by měl dělat, vzbuzuje důvěru mezi zákazníky. Na druhé straně – nepočítejte s tím, že když vlastníte malé holičství na sídlišti, tak se po roce stanete celostátní sítí,“ svěřil se se svou zkušeností jeden z držitelů certifikátu na webu ekonomikon.cz.

Všichni, kteří by chtěli doložit důvěryhodnost svého podnikání a zvýšit svou konkurenceschopnost najdou vše potřebné na stránkách www.cvnk.cz nebo www.proverenaspolescnost.cz.

Zdroj: www.proverenaspolescnost.cz


Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 5/5

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)