Zpět na seznam aktualit     Číst komentáře (1)     Verze pro tisk

Když web, tak profesionálně

Autor: Reklama   
24.9.2014

Možná i vy máte svůj web, zaměřený na téma co vás zajímá, ale jeho návštěvnost je mizivá. Podobně to může být u vaší firemní prezentace, která slouží k představení vašich služeb, nebo přímo k prodeji zboží – tedy jedná se o eshop.


A důvody? Je jich hned několik, a mezi ty nejčastější patří:

  • Špatná grafika
  • Nelogické ovládání a rozložení prvků
  • Chybějící call – to – action prvky
  • Koncept neodpovídající cílové skupině
  • Časté výpadky a nefunkční součásti

To vše zkrátka mohou být situace, které přinášejí ono negativum, a to jak minimální návštěvnost, tak samozřejmě také minimální konverze. Ale nezoufejte. Vytvoříme Vám spolehlivý eshop, díky kterému můžete všechny tyto starosti bez obav hodit za hlavu, a rázem zjistit, že pokud se svěříte do ruky profesionálovi, může vše fungovat.

Grafika je jeden ze základů úspěchu

Samozřejmě kvalitní eshopové systém s mnoha funkcemi je jedna věc, ale tou druhou je také grafika. Ta by měla být taktéž kvalitní, prvotřídní a vytvořená s ohledem na požadavky zákazníka, ale i nabízené a prodávané zboží. V tomto směru je základem kvalitní webdesign, který pokud se svěříte do rukou profesionála, tak přináší prvotřídní návrhy, které zaručeně zaujmou. Poté už stačí jejich implementace, a další krok k úspěchu je hotový.

Profesionálně byste měli působit i vy

Nejenom samotný internetový systém a grafika jako taková. Konverze může zvýšit také celková důvěryhodnost. Jedním ze známých faktů je například to, že lidé moc nedůvěřují obyčejným živnostníkům, jelikož v nich vidí nespolehlivou „one man show“. Známkou úspěchu je naopak podnikání formou s.r.o. A i to můžete rozjet poměrně jednoduše, jelikož dnes není problémem nechat si firmu založit na klíč, nebo si již koupit firmu hotovou, připravenou k prvním podnikatelským krokům. Obojí má své výhody jak v podobě rychlosti, tak i ceny, nebo jednoduchosti. Jedno ale platí – s firmou budete profík.

Zdroj: http://www.blueweb.sk


Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 5/5

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)